Wil jij je tijdens je drukke bedrijfsleven flexibel kunnen sporten met korting?

Dan hebben we goed nieuws voor je! Bodytec Claudia is namelijk aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw sportabonnement. Een gezonde zaak! Kijk snel of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op www.bedrijfsfitnessnederland.nl!

Over Bodytec: Flexibel sporten voor iedere werkgever, werknemer en ondernemer

Tussen de drukke werkdagen door is het soms lastig om een juist moment te vinden om te kunnen sporten. Ondanks dat een uurtje sporten slechts 4,17 procent van een dag kost, vinden sommigen het toch moeilijk om dat uurtje te combineren met andere activiteiten. Daar bieden wij een oplossing voor!

Bodytec Claudia werkt tijdens de trainingen met de EMS-technologie van MIHA Bodyec. Je wordt aangesloten op een apparaat die jou impulsen geeft tijdens het sporten. Hierdoor spannen meerdere spiergroepen zich tegelijkertijd aan tijdens low-impact oefeningen en kan je effectief calorieën verbranden, spieren kweken en afslanken.

Benieuwd naar alle voordelen van Bodytec? Kijk eens op deze pagina!

Tijdsbesparend sporten: Slechts 20 minuten met 3 uur aan resultaat!

Door de grote spierinspanningen in korte tijd hoef je niet lang te trainen: Een training bij ons duurt maar 20 minuten. Door de korte trainingen kan je via onze online app zelf inplannen wanneer je komt sporten. Of dat nu om 7 uur 's ochtends is of tijdens je lunchpauze.

Neem eens een kijkje naar ons rooster!

Korting op jouw abonnement of strippenkaart!

Voor de Bodytec-trainingen kun je kiezen uit een abonnement en een strippenkaart. Met onze abonnementen betaal je maandelijks voor 1 of 2 Bodytec-trainingen per week. Met de strippenkaarten koop je per keer een pakket van 10, 20 of 30 Bodytec-trainingen.

Doordat we aangesloten zijn bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland, kun je nu dus korting krijgen op je abonnement of strippenkaart. Kijk hier voor al onze tarieven en ga naar de website van Bedrijfsfitness Nederland voor meer informatie over bedrijfssporten met korting!

Bedrijfssporten bij Bodytec Claudia in het kort:

  • 20 minuten sporten met 3 uur aan resultaat!

  • Flexibel online sportrooster

  • Korting met de Bedrijfsfitnessregeling

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!