Lekker fit de feestdagen in!

Een cadeautje voor jou, van ons! 

De kerstdagen zijn nog ver weg, maar het geeft altijd een goed gevoel iemand een cadeautje te geven! Daarom hebben wij voor iedereen een leuke en voordelige actie.  Zo kan iedereen met de hulp van Bodytec Claudia fit de feestdagen in!

Waarom Bodytec?

Nu de zomer voorbij is en de drukke werkweken het leven regisseren, is er voor velen minder tijd om te sporten. Daarnaast is het door alle tijdsdruk en stress lastig om je aan een gezond voedingspatroon te houden. En dat is zonde, want goede beweging en voeding is belangrijk voor je: Het is gezond en geeft naast lichamelijke voordelen ook psychische voordelen.

Bodytec, Iets voor jou!

Ken jij je in deze problemen? Dan biedt Bodytec Claudia voor jou de oplossing! Trainen bij Bodytec Claudia betekent flexibel trainen, tijdsbesparend trainen en trainen met persoonlijke aandacht.

Met de revolutionaire EMS-techniek van Bodytec hoef je slechts 20 minuten per week te sporten. Hiermee ervaar je hetzelfde resultaat als bij 3 uur in de sportschool! Door de korte trainingen en een flexibel rooster kan je jouw training wekelijks inplannen wanneer jij wilt. Ideaal voor als je doordeweeks weinig tijd hebt om te sporten, en ook nog eens lekker effectief! Daarnaast krijg je elke training begeleiding van een ervaren en gediplomeerde Bodytec-trainer, die jou helpt met de oefeningen.

Actie:

Omdat wij nu al in de feestelijke stemming zijn, bieden we jou een toffe actie aan: Wij helpen jou voor €250,- fit de feestdagen in! Bij deelname aan onze actie kan jij:

3 maanden lang 1 keer per week Bodytec (t.w.v. €260,-)
Het krijgen van gratis voedingsadvies (t.w.v. €20,-)
En gratis Bodytec-sportpas en onderkleding (t.w.v. €45,-)

Pak jij het cadeautje uit? 

Wij hebben al enorm veel mensen mogen trainen. Veel van onze leden stuurden ons positieve reacties in over de Bodytec-trainingen. . Zij ervoeren significante fysieke en mentale vooruitgang na meerdere Bodytec-Trainingen en vonden de flexibiliteit van de trainingen fijn.

Pak het cadeautje nu uit! Vul jouw gegevens in het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Indien gewenst, kun je een gratis proeftraining bij ons volgen met de Kennismakingsactie!

"Ik ervaar Bodytech als een nieuwe uitdagende manier van sporten! Ik heb het nu 3 keer gedaan en ben er heel positief over. Het voordeel er van is dat je op afspraak komt sporten en dus zelf bepaalt wanneer je kan!"

Max

"Wat heerlijk dat er voor mijn lijf nu ook een manier is om te sporten. Op naar spierkracht en een strak lijf!"

Eveline

"Ik ben zeer tevreden over kennismakingstraining en ik wil graag doorgaan met een strippenkaart of abonnement!"

Nancy

"Zo fijn, trainen op eigen niveau, ik merk nu al dat ik sterker word!"

Caroline