Bodytec Claudia, daar sta JIJ centraal! 

Bodytec Claudia, daar sta JIJ centraal! 

Wil je werken aan een healthy lifestyle? Bodytec Claudia helpt je graag! We bieden allerlei mogelijkheden aan om te werken aan een gezondere leefstijl. We bieden aan: Online Voedingsprogramma’s, Bodytec en ontspanningsmassages. Persoonlijke aandacht en coaching staan bij ons centraal. Je staat er dus nooit alleen voor!

De drie pijlers: Eten, Bewegen, Relaxen 

De drie pijlers naar een gezondere leefstijl zijn voor ons: Gezonder eten, meer bewegen en meer ontspanning. Aan deze drie pijlers moet je aandacht besteden als je aan een gezondere jij wilt werken. Wij bieden je hier hulp bij met de volgende activiteiten:

Online voedingsprogramma:

Word fit, vitaal en slank met het Online Voedingsprogramma. In 12 weken werk je samen met een voedingscoach aan een gezonde leefstijl. Je besteedt aandacht aan gezonde voeding, voldoende beweging en genoeg ontspanning. Samen met jouw coach stel je gezonde voedingsmenu’s en beweegschema’s op.

  • Online 1-op-1 gesprekken met je voedingscoach

  • Online apps met voedingsmenu’s, beweegtips en meer

  • Weekschema’s en boodschappenlijstjes

Bodytec:

Wil je een gezonder en fitter lichaam maar heb je weinig tijd om te kunnen bewegen? Dan is Bodytec iets voor jou. In een Bodytec-sessie van 20 minuten krijgen je spieren korte elektrische impulsen. Al jouw spiergroepen spannen zich aan, terwijl jij zelf tijdens de training weinig hoeft te doen. De Bodytec-sessies kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden en leveren veel voordelen op, zoals ontspanning, minder cellulitis, en een betere stofwisseling. Door de low-impact oefeningen is Bodytec ook geschikt voor mensen met medische klachten.

  • Trainen op afspraak

  • Programma's voor jou aangepast

  • Geschikt voor afslanken, ontspanning, revalidatie en het behandelen van medische klachten.

Ontspanningsmassages:

Voldoende ontspanning is ook belangrijk. We geven in onze ruimte in Capelle aan den Ijssel ontspanningsmassages voor je nek of voor het hele lichaam. De massages stimuleren de doorbloeding voor je lichaam, en helpen bij het afvoeren van afvalstoffen en ontspanning van de spieren.

  • Een half uur massage van je nek, schoulders en rug

  • Een uur massage van je gehele lichaam

Wil je meer weten over wat wij aanbieden? Neem dan contact met ons op!

Bodytec Claudia is gevestigd op Sportpark Schenkel in Capelle aan den IJssel. Meer weten over Bodytec, het voedingsprogramma of de massage? Klik op een van de bovenstaande links of neem Contact met ons op!