Bodytec Claudia voedingsprogramma

Ons online programma:

Word blijvend fitter, slanker en vitaler 

Programma van 12 weken

Volledig online

Persoonlijke coaching

Blijvend resultaat, wil jij dat ook?

Het online voedingsprogramma is voor jou gemaakt om slanker, vitaler en relaxter te worden door meer aandacht te besteden aan voeding, bewegen en relaxen. Bij ons volg je geen dieet, maar werk je aan een gezonde leefstijl. Dit betekent dat je niet minder hoeft te eten, maar stap voor stap gezondere keuzes gaat maken. Tegelijkertijd is voldoende beweging en ontspanning ook enorm belangrijk. En wij helpen jou daarbij!!

Hoe zit het programma in elkaar?

Eet:

Je hebt met je coach wekelijks een online gesprek. Voor het gesprek weeg en meet je jezelf. De coach stelt weekmenu's en voedingslijsten samen via een handige online app. Het voedingspatroon is gezond, gevarieerd en bevat eenvoudig te bereiden recepten. Het is goed te combineren met een gezin! Wat je misschien nog het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten. Je zult merken dat je absoluut geen hongergevoel hoeft te hebben om op gewicht te komen en blijven.

Beweeg:

Bij een gezonde leefstijl hoort ook beweging. Je krijgt sporttips en trainingsprogramma's via een Thuis Sport App. Ook hebben we op Facebook en YouTube gratis online trainingen klaarstaan. Zo blijf je op een leuke manier in beweging, waardoor je fitter wordt en meer energie krijgt.

Relax!

Voldoende ontspanning is essentieel voor een gezonde leefstijl. Wist je dat je lichaam beter functioneert als je meer ontspannen bent? Daarom besteden wij tijdens het voedingsprogramma ook veel aandacht aan ontspanning. Je gaat bewust tijd maken voor activiteiten die jij leuk vindt. Wij geven je tips over hoe je je kunt ontspannen.

Handige Apps

Je maakt tijdens het voedingsprogramma gebruik van handige voedings- en sportapps:

Met de Thuis Sport App heb je toegang tot allerlei oefeningen

Stel weekmenu's nauwkeurig samen op je telefoon

Met het 'Eet, Beweeg, Relax'-schema gaan we ervoor zorgen dat jij fitter wordt! Het voedingsprogramma is makkelijk vanuit huis te volgen met de handige online app en de online begeleiding van onze voedingscoaches. Wij bieden een voedingsprogramma van 12 weken aan. Je kunt het volgende verwachten:

Voedingsprogramma (12 weken)

- 1 keer per week coachingsgesprek met meet- en weegmoment
- Online recepten
- Voedingsapp
- Thuis Sport App
- Weekschema's en boodschappenlijstjes
- Meetlint

Van € 162 nu voor €137 per programma

Wil jij: 

  • Weer lekker in je vel zitten?

  • Nu eindelijk blijvend resultaat behalen?

  • Je energieker voelen?

  • Afslanken maar geen hongergevoel hebben?

Ja, Ik wil blijvend resultaat!