Ontspanningsmassages bij Bodytec Claudia

Ontspanningsmassages bij Bodytec Claudia

Vanaf maandag 2 maart begint Bodytec Claudia met het geven van ontspanningsmassages in de eigen studio in Capelle aan den IJssel. De massages zijn er voor iedereen die toe is aan wat ontspanning. Ze stimuleren de doorbloeding van je lichaam, het afvoeren van afvalstoffen en ontspanning van de spieren. Onze masseuse Esther vertelt meer over het nut van de massage:

“ Tegenwoordig is iedereen druk en dan is een momentje voor jezelf erg belangrijk. Het is belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen ,niet alleen door gezond te eten en te bewegen maar ook ontspanning. De massage zorgt ervoor dat lichaam en geest in balans zijn. “

- Esther

De ontspanningsmassages worden elke maandag- en dinsdagmiddag gegeven in de studio van Bodytec Claudia. Een massage op vrijdagmiddag is op aanvraag mogelijk. De studio waar de massages gegeven worden bevindt zich op Sportpark Schenkel in Capelle aan den IJssel.

Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten massages:

  • Een massage van jouw gehele lichaam (1 uur - €55,-)
  • Een massage van je nek, schouders en rug (Half uur – €27,50).

Wil je je aanmelden voor een massage? Meld je dan aan via het onderstaande formulier en wij nemen spoedig contact met je op.

Aanmeldformulier ontspanningsmassage