Thuiszitten ≠ Stilzitten. Train thuis met een online coach. Doe mee!

Ben jij het thuiszitten helemaal zat en wil je tips om, ondanks de Corona-maatregelen, toch een beetje fit te worden of te blijven?

Wij kunnen namelijk ook niet stil blijven zitten! Daarom starten wij per direct met de Bodytec Claudia Thuischallenge! We gaan de uitdaging aan ondanks het Coronavirus toch gezond te blijven eten en goed te blijven sporten. Lijkt dit jou ook iets? Lees dan snel verder om te zien wat de voordelen voor jou zijn!

Het programma: 

Wij gaan ervoor zorgen dat jij de komende periode fit wordt of blijft. We starten met een Thuischallenge die 4 weken duurt. Hoe gaan we in die 4 weken aan de slag? Je ontvangt op maat gemaakte weekmenu’s, 1 op 1 online coaching, tips voor gezond thuis werken en bewegen, gezonde voeding voor het hele gezin en een handige app!

Je krijgt: 

  • Op maat gemaakte weekmenu’s

  • 1 op 1 online coaching

  • Tips voor gezond thuis werken en bewegen

  • Gezonde voeding voor het hele gezin

  • Een handige app

Kosten: 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in beweging blijft. Voor onze Bodytec-leden kost het programma €29. De kosten voor nieuwe leden bedragen €49. Het bedrag is voor het programma van 4 weken en is eenmalig.

Bestaande leden kunnen per mail of telefoon contact met ons opnemen. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via het onderstaande formulier.

Aanmeldformulier Online Voedingsprogramma