Bodytec Claudia voedingsprogramma

Wil jij fitter worden, vitaler worden en afslanken?  

Om dat te bereiken zul je gezonder moeten eten, meer moeten bewegen, en je vaker moeten ontspannen. En dat is niet makkelijk! Maar wij gaan je helpen om een nieuwe, gezonde lifestyle aan te leren!

Je hebt vast wel eens gehoord van extreme dieetprogramma’s of zware beweegschema’s. Daar doen wij niet aan. Wij helpen je wel met het aanleren van een nieuwe lifestyle waar je op lange termijn meer voordelen aan hebt. Samen met gepassioneerde coaches stel je een schema op, dat gericht is op het eten, bewegen en relaxen.

Voor een verbeterde lifestyle kun je op verschillende manieren bij ons terecht. Met het twaalf weken durende voedingsprogramma bieden onze enthousiaste voedingscoaches hulp bij het eten, bewegen en relaxen.

Daarnaast bieden we extra mogelijkheden om meer en efficiënter te bewegen, en om je meer te ontspannen. Wij geven bijvoorbeeld Bodytec-trainingen, lessen Yin-Yoga en ontspanningsmassages. Er is dus voor ieder wat wils!

Hoe word ik fitter, vitaler en slanker? 

Om fitter, vitaler en slanker te worden zul je gezonder moeten eten, meer moeten bewegen, en je vaker moeten ontspannen. Je zult dus je leefstijl aan moeten passen, en dat is niet makkelijk. Maar wij gaan je helpen om een nieuwe, gezonde lifestyle aan te leren!

Geen dieet, wel een aangepaste lifestyle!

Je hebt vast wel eens gehoord van extreme dieetprogramma’s of zware beweegschema’s. Daar doen wij niet aan. Wij helpen je wel een nieuwe leefstijl aan te leren. Hier heb je om lange termijn meer voordelen aan. Samen met gepassioneerde coaches stel je een schema op, dat gericht is op het eten, bewegen en relaxen.

Wat kan ik bij Bodytec Claudia doen?

Met het twaalf weken durende voedingsprogramma bieden onze enthousiaste voedingscoaches hulp bij het eten, bewegen en relaxen.Daarnaast bieden we extra mogelijkheden om meer en efficiënter te bewegen, en om je meer te ontspannen. Wij geven bijvoorbeeld Bodytec-trainingen, lessen Yin-Yoga en ontspanningsmassages. Er is dus voor ieder wat wils!

Eet:

Samen met de coach ga je werken aan jouw leefstijl. Je hebt wekelijks een gesprek en via een gepersonaliseerde app krijg je weekmenu’s en voedingslijsten. Het Benfit voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten en houdt rekening met de seizoenen. Ook goed te combineren met een gezin!

Wat je misschien nog het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten. Je zult merken dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen en te blijven.

voedingsprogramma eten logo
voedingsprogramma bewegen logo

Beweeg:

Bij een gezonde leefstijl hoort ook lichaamsbeweging. Als je bezig bent met BenFit sport je 2 tot 3 keer per week, waardoor je conditie zal verbeteren en je vetverbranding omhoog gaat. Er wordt ook aandacht besteed aan je dagelijkse beweegpatroon. Elke week merk je dat je fitter wordt en meer energie krijgt.

Het is ook mogelijk om het BenFit programma te combineren met Bodytec. Met een Bodytec-training per week ervaar je hetzelfde resultaat als na 2 of 3 keer per week een uur trainen.

Relax!

Het doel van BenFit is dat je een balans vindt waarbij je zorgt voor jouw lichaam en gezondheid terwijl je geniet van het leven. Ontspanning en minder prikkels geven vaak het meeste resultaat, omdat we stress minder de kans geven om ons lichaam te verstoren. Tijd voor ontspanning hoort erbij. Je gaat bewust tijd maken voor dingen die je leuk vindt. In de drukte van alledag zal innerlijke rust je helpen om in balans te komen.

Bij Bodytec Claudia hebben wij hier ook mogelijkheden voor. Op zondagmorgen hebben wij bijvoorbeeld YOGA les. En met Bodytec hebben wij ook een geweldig ontspanningsprogramma van 20 minuten.

voedingsprogramma relaxen yoga logo

Fit, vitaal en slank:

Wij zijn begin 2020 gestart met ons nieuwe voedingsprogramma. Inmiddels doet er al een groot aantal mensen mee met het voedingsprogramma. Wil jij weten of het programma iets voor jou is? Stuur ons een mailtje of meld je aan voor een intakegesprek! Houd ook deze pagina en de Facebook en Instagram goed in de gaten voor meer informatie over het voedingsprogramma.

Het programma biedt:
- 1 keer per week coachingsgesprek met meet- en weegmoment
- 2 keer in 12 weken een online workshop via Zoom
- Werkboek
- Receptenmap
- Gepersonaliseerde app met weekschema’s en boodschappenlijstjes
- 1 keer per week kun je gebruik maken van onze cardio apparatuur (indien beschikbaar)

Meld je aan!

Aanmeldformulier Voedingsprogramma
Meld je aan voor het voedingsprogramma via dit formulier!