Bodytec Claudia voedingsprogramma

Fit worden, vitaal worden en afslanken met ons voedingsprogramma! 

Wil jij fitter worden, vitaler worden en afslanken? Dan is het voedingsprogramma van Bodytec Claudia iets voor jou! Met ons 12 weken durende voedingsprogramma helpt ons team jou naar een nieuwe jij! Geen dieet, maar een gezonde levensstijl aanleren!

Tijdens het programma besteed je 12 weken lang aandacht aan jezelf, je lichaam, gevoel en gezondheid. Samen met een gepassioneerde voedingscoach stel je een schema op gericht op het eten, het bewegen en het relaxen. Met dit schema werken we samen aan een veranderde levensstijl, die je op lange termijn veel voordelen zal bieden!

Eet:

Samen met de coach ga je werken aan jouw leefstijl. Je hebt wekelijks een gesprek en via een gepersonaliseerde app krijg je weekmenu’s en voedingslijsten. Het Benfit voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten en houdt rekening met de seizoenen. Ook goed te combineren met een gezin!

Wat je misschien nog het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten. Je zult merken dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen en te blijven.

voedingsprogramma eten logo
voedingsprogramma bewegen logo

Beweeg:

Bij een gezonde leefstijl hoort ook lichaamsbeweging. Als je bezig bent met BenFit sport je 2 tot 3 keer per week, waardoor je conditie zal verbeteren en je vetverbranding omhoog gaat. Er wordt ook aandacht besteed aan je dagelijkse beweegpatroon. Elke week merk je dat je fitter wordt en meer energie krijgt.

Het is ook mogelijk om het BenFit programma te combineren met Bodytec. Met een Bodytec-training per week ervaar je hetzelfde resultaat als na 2 of 3 keer per week een uur trainen.

Relax!

Het doel van BenFit is dat je een balans vindt waarbij je zorgt voor jouw lichaam en gezondheid terwijl je geniet van het leven. Ontspanning en minder prikkels geven vaak het meeste resultaat, omdat we stress minder de kans geven om ons lichaam te verstoren. Tijd voor ontspanning hoort erbij. Je gaat bewust tijd maken voor dingen die je leuk vindt. In de drukte van alledag zal innerlijke rust je helpen om in balans te komen.

Bij Bodytec Claudia hebben wij hier ook mogelijkheden voor. Op zondagmorgen hebben wij bijvoorbeeld YOGA les. En met Bodytec hebben wij ook een geweldig ontspanningsprogramma van 20 minuten.

voedingsprogramma relaxen yoga logo

Fit, vitaal en slank:

Wij zijn begin 2020 gestart met ons nieuwe voedingsprogramma. Inmiddels doet er al een groot aantal mensen mee met het voedingsprogramma. Wil jij weten of het programma iets voor jou is? Stuur ons een mailtje of meld je aan voor een intakegesprek! Houd ook deze pagina en de Facebook en Instagram goed in de gaten voor meer informatie over het voedingsprogramma.

Het programma biedt:
- 1 keer per 2 weken coachingsgesprek met meet- en weegmoment
- Wekelijks support van onze voedingscoach
- Gepersonaliseerde app met weekschema’s en boodschappenlijstjes

Meld je aan!

Aanmeldformulier Voedingsprogramma
Meld je aan voor het voedingsprogramma via dit formulier!